Bedankt en tot snel

Auteur: Benno Oosterom

16 mei 2017

U en jij bedankt voor het vertrouwen! Dankzij jullie, mijn waardevolle relaties, bestaat DODUVA inmiddels ruim 1½ jaar. Was het gemakkelijk? Nee, omschakelen na jaren van leidinggevende posities in grote bedrijven naar het opzetten van je eigen bedrijf en dus in je eentje pionieren en je eigen markt creëren viel, ondanks mijn grote netwerk, niet mee. Maar het lukt en ik vind er veel voldoening in dagelijks bezig te zijn met mensen en projecten waar we gezamenlijk het verschil willen en kunnen maken. Werken aan duurzame of volhoudbare projecten, dat inspireert. Niet alleen mij, steeds meer mensen, merk ik. Om dat, voor hen die nog niet overtuigd zijn van het feit dat investeren in duurzaamheid leidt tot waardeontwikkeling, inzichtelijk te maken, was het ook tijd voor vernieuwing van de website. Trots en dankbaar dat mijn zoon Boaz Oosterom (www.boazoosterom.nl), de vormgeving en opzet voor de website maakte, hoop ik dat u en jij hier gemakkelijk doorheen navigeert en geïnspireerd raakt om samen te werken aan projecten die bijdragen aan een volhoudbare, veilige en inspirerende gebouwde omgeving.

Samen onze horizon verbreden?