Visie

Waarom doen we wat we doen; hoe doen we de dingen die we doen; en wat doen we? In die volgorde benaderen wij vraagstukken in de gebouwde omgeving.  

Daarbij kijken we naar de gebruikersvraag en de context, niet alleen voor nu, maar ook voor later. Aanpasbaarheid in de toekomst vanwege functie of samenstelling van de gebruikersgroep wordt geïntegreerd.

Uitgangspunt is een multidisciplinaire, integrale benadering in samenwerking met partners die waarde toevoegen. We creëren waarde voor de gebruiker, eigenaar en omgeving. Pas als de oplossing volhoudbaar is, voor de mens, de gebouwde omgeving en economisch, zijn wij tevreden. Dan is duurzaam echt duurzaam.

Met wie

Benno Oosterom, founder DODUVA

Domstad Duurzaam Vastgoed, de naam geeft aan van waaruit wij werken en wat wij doen. Wij dragen bij aan het creëren van een energiepositieve leefomgeving! 


Persoonlijk floreer ik bij het werken aan complexe opgaven en projecten waarbij veel mensen en partijen betrokken zijn. Een integrale benadering van vraagstukken, die behandeld worden door in de juiste volgorde de ‘waarom-hoe-wat’-vragen te stellen en met elkaar te beantwoorden, zie ik daarbij als het meest effectief. Gerichtheid op maatschappelijke en financiële waardeontwikkeling zijn voorwaarden voor een resultaat dat smaakt maar meer. Want samenwerken is mooi maar vaker samenwerken is nog effectiever en leuker!

 

Peter van Mondfrans is ervaringsdeskundige in het adviseren bij het verduurzamen van gebouwen. Samen werken we aan verduurzamingsopgaven van kantoren, kerken en woningen. 


Hans Hendriks heeft veel ervaring in projectontwikkeling. Samen ontwikkelen wij woningbouwprojecten waar mensen blij van worden. 


Lammert van Hemert is bouwhistoricus. Met zijn expertise bewaken wij het behoud van de waardevolle historische elementen in de erfgoedprojecten waaraan wij werken.

Onze VIJF kernwaarden

            we benaderen vraagstukken via de waarom-hoe-wat route 

            we nemen de Total Cost of Ownership als uitgangspunt 

            energieneutraliteit en circulariteit staan steeds bovenaan de agenda 

            we denken out-of-the-box en realistisch 

            we communiceren tijdig en goed en zijn transparant

1

2

3

4

5

Contact

Koffie drinken?

DODUVA

Ontwikkeling & Advies

Ramstraat 31-33 

3581 HD  Utrecht

info@doduva.nl

06 57 59 30 15

Copyright DODUVA 2020   l   Vormgeving en ontwikkeling door www.boazoosterom.nl